Nieuws 

5 aanwijzingen dat ze jou leuk vind!

Aanwijzing #1: oogcontact

Oogcontact is de eerste aanwijzing dat een meisje je wel ziet zitten, in ieder geval ze is ergens geïnteresseerd in. lichaamstaal is altijd de graadmeter van iemands interesse onder lesbiennes geweest.

Soms kunnen twee vrouwen verliefd worden door alleen te kijken naar elkaar. Hoe intenser de oogcontact, hoe meer ze zich aangetrokken voelt tot jou.

Aanwijzing #2: Lachen om je grappen

Ze is je grootste fan als het gaat om je grappen. Ze zal altijd lachen als je iets grappigs verteld. Niet omdat ze gewoon lief wil zijn, maar dat ze gewoon echt om alles kunt lachen om wat je doet, ook al is het niet grappig.

Aanwijzing #3: Nerveus

Als een vrouw je echt leuk vind, dan zal ze zo zenuwachtig als de hel zijn. Ze laat bijvoorbeeld al haar papieren op de vloer vallen als je met haar praat, of is gewoon onrustig als je al even voorbij loopt, omdat ze niet weet hoe ze moet reageren.

Het zal awkward zijn, maar natuurlijk op een schattige en leuke manier.

Aanwijzing #4: Ze houdt ervan om bij je te zijn

Je zult haar vaker om je heen zien hangen, chatten, mailen, whatever! Het komt erop neer dat ze van je aandacht houdt, dus ze zal het ook laten merken.

Aanwijzing #5: Aanrakingen

Sommige mensen zijn van zichzelf al handtastelijk; dat is hun persoonlijkheid. Maar een aantal van haar aanrakingen zullen anders zijn, dat zul je zelf ook aanvoelen.

Bij deze 5 aanwijzingen die jou op weg kan helpen of een vrouw jou leuk vind, vergeet niet dat wij mensen zeker wel weten wanneer iemand ons leuk vind of niet, volg je instinct, je komt er wel uit!

Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts

Leave a Comment