5 Lesbische flirt TIPS

Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus- en dat is het geval met lesbiennes en hetero mannen. gezien het feit dat ze allebei van vrouwen houden. Dit komt omdat lesbiennes verschillende manieren hebben van “het houden van”, het streven naar, het houden van in een relatie., En lesbische flirt stijlen.

article-0-1548C912000005DC-665_634x648

Dus hoe kunnen we flirten? Hier zijn een paar tips.

Lesbische flirt stijl tip #1: Gebruik de “Gay Eye” Contact

Er zijn oog contacten, en er zijn ”gay eye” contacten. Er is zoveel dat je kan bereiken door te kijken naar het meisje dat je wilt. Oog contact is erg krachtig!

Lesbische flirt stijl tip #2: Geef haar een compliment

Als vrouwen, weten wij wat een compliment kan doen. Een eenvoudige compliment, wanneer het zeer oprecht, en op een charmante manier gedaan wordt kan het veel deuren openen.
Een compliment is iets anders dan een zin. Het verschil tussen de twee is dat de laatste is eerlijk: het is geloofwaardig, het is ouderwets, en het heeft een charme van haar eigen.
Aan haar reactie zou je moeten zien dat ze het leuk vond wat je zei.

Lesbische flirt stijl tip #3: Chill

Niets kan het goeie flirten kapotmaken als je het goed doet. Flirten gaat echt om charme.
Het gaat om de bouw van de chemie tussen jullie twee. Het is positief. Het is licht.

Stel je voor als je naar haar toe loopt en vanwege je nervositeit, je stem nauwelijks kan worden gehoord. Wat is het nut van het starten van een gesprek?

Natuurlijk, een beetje verlegen en zenuwachtig is een effectieve manier om ook te flirten. Echter, er is een dunne lijn tussen aantrekkelijk en gewoon onhandig. Dus tenzij je het verschil kunt zien, gewoon rustig en chill blijven

Lesbische flirt stijl tip #4: Vragen stellen

Als je aan het flirten bent, dan wil je dat het meisje zich prettig voelt. Als je aan het flirten bent, is het net als een feest hosten, en jij nodigt haar uit. Je wilt haar een belangrijk gevoel geven.

Een manier om een goede host te zijn is om te doen alsof je een talkshow host, vragen stellen, geïnteresseerd naar haar luisteren. Een voordeel hiervan is dat je meer dingen over haar te weten krijgt.

Lesbische flirt stijl tip #5: Wees eerlijk

Een laatste tip: er gaat niets boven eerlijkheid. Als het flirten niet lukt, kun je zeggen tegen jezelf, je was gewoon eerlijk.

Het is beter dan onoprecht en falen.

Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts

Liever niet via Facebook reageren?