Netflix Nieuws Series 

5 Lesbische Netflix-tips

1. Sense8 || TRAILER

Sense8-nomi-672x372

Deze sci-fi serie van Netflix heeft en superveel LHBT-personages. De show gaat over acht personen, die op een dag opeens allemaal met elkaar zijn verbonden. Zo kunnen ze niet alleen met elkaar communiceren via hun gedachten, maar delen ze vechtskills en spreken ze elkaars taal. Omdat er mensen zijn dit dit als bedreiging zien, moeten ze zien te overleven. Het is wel een serie waar je je aandacht bij moet houden, maar als je eenmaal in het verhaal zit vliegt de tijd voorbij.

2. Orphan Black || TRAILER

AA_orphanblack_thumbnail_s2_02_webAls je het niet erg vindt om je hoofd erbij te moeten houden, is Orphan Black een echte aanrader. Het verhaal begint met Sarah, die getuige is van de zelfmoord van Beth – een vrouw die als twee druppels water op haar lijkt. Terwijl ze meer over Beth te weten komt, blijkt dat ze nog meer look-a-likes heeft. Ze raakt verwikkeld in een mysterieus complot, dat gevaarlijker is dan ze in eerste instantie dacht. De show heeft ontzettend veel interessante personages (die grotendeels door de briljante Tatiana Maslany worden gespeeld). Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.

3. Jane the Virgin || TRAILER

Lesbian-2BKiss-2BJane-2Bthe-2BVirgin
Heb je zin in een luchtige serie, waar je niet al te veel bij hoeft na hoeft te denken? Dan is Jane the Virgin zeker geschikt. Deze serie gaat over de 23-jarige Jane, een religieuze, Latina vrouw die zwanger wordt nadat ze per ongeluk kunstmatig is geïnsemineerd. Het is een nogal bizar plot, met een verhaal dat zoveel verschillende wendingen neemt dat je regelmatig verrast wordt. Dit alles wordt gedaan met een flinke dosis humor en bijzondere personages, waaronder de lesbische Roza. Het is een serie de je makkelijk achter elkaar door kan kijken.

4. How to Get Away with Murder || TRAILER

htgawm-annalise-640x358Annalise Keating is een topadvocate die les geeft aan rechtenstudenten. In haar lessen beantwoordt ze de vraag: hoe kom je weg met moord? Als een aantal van haar studenten zelf betrokken raken bij een moordzaak, moeten ze dit zien op te lossen. Naast de goede verhaallijn, zijn de personages ook een reden om te kijken. Zo spatten de vonken van het scherm tussen Connor en Oliver, en (spoiler alert) blijkt in het tweede seizoen dat hoofdrolspeelster Annalise biseksueel is. Ook staat in één van de afleveringen een transvrouw centraal (gespeeld door een actrice die zelf transgender is) en komen hierin onderwerpen als transfobie aan bod. Meer dan genoeg redenen om te kijken dus!

5. Jessica Jones || TRAILER

tumblr_ny78rwJiMZ1qasw9e_og_1280 November 2015 ging het eerste seizoen in première op de via Netflix. Na het tragisch einde van haar carrière als superheldin probeert Jessica Jones haar leven weer op te pakken. Ze is in New York City werkzaam als privédetective en raakt zo betrokken bij enkele opmerkelijke zaken.

Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts

Liever niet via Facebook reageren?