Nieuws 

De 5 lesbische seks technieken

Dus je wil meer te weten komen over lesbische seks? Twee vrouwen die samen de liefde bedrijven is het mooiste plaatje wat je maar kunt indenken.

Of het nou je eerste keer is of dat je al enorm veel ervaring hebt; je kunt altijd iets bij leren. Ontdek hier de 5 geheimen van lesbische seks!

1.Onderschat de kracht van orale seks niet
Jij en je lesbische vriendin hebben zoveel gemeen. Eigenlijk is het een stuk makkelijker dan in een hetero relatie. Jij weet immers wat vrouwen lekker vinden! En jij weet als geen ander dat orale seks een van de grootste opwindingen in het leven van een lesbische vrouw is. Althans voor jou is dat zo…voor je vriendin toch niet? Zeker wel!

Onderschat dus nooit de kracht van orale seks. Probeer een beetje te variëren met je techniek; gebruik bijvoorbeeld het platte gedeelte van het midden van je tong op een groter oppervlakte in een keer te bevredigen.

Gebruik niet dezelfde kus techniek die je gebruikt om haar mond te kussen. Deze lippen vragen een speciale aanpak. Hou je ritme constant en check na een paar minuten wat ze ervan vind. Moet je meer druk uitoefenen? Verplaatsen? Of precies zo doorgaan?

2.Speeltjes
Veel lesbische vrouwen zijn uitdagend op het gebied van orgasmes; dat krijg je zomaar niet voor elkaar. Daarom komen lesbische seksspeeljes ook zo goed van pas! Speeltjes zijn er voor iedereen: zowel mannen als voor vrouwen, hetero’s, lesbiennes en biseksuele. Maar de lesbische speeltjes zijn speciaal ontwikkeld voor twee vrouwen die plezier willen hebben met elkaar.

Ze zijn beschikbaar in alle soorten en maten. Je hebt vaak controle over de snelheid en druk. Ga langs bij de lokale speciaalzaak of struin het internet eens af. Het is een ware toevoeging op jullie seksleven.

3.Gebruik je gevoel
Lesbische seks is een eeuwen oude bezigheid. Het schijnt dat de Taoisten zich er al mee bezig hielden duizenden jaren geleden. Een van hun technieken is razend interessant: de oneindige 8.

Wrijf met jullie heupen tegen elkaar en maak een horizontale ‘8’ beweging (het oneindigheidssymbool). Op deze manier worden alle vagina hotspots gestimuleerd wat normaal een stuk moeilijker is. Varieer met lange en korte sessies.

4.Onderschat borsten niet
Borsten zijn misschien wel het mooiste lichaamsdeel van een vrouw. Ze zijn niet alleen mooi maar spelen ook een belangrijke rol tijdens het voorspel en de echte lesbische seks. Gebruik ze dan ook ten volle uit als jullie samen aan het spelen zijn! Masseer ze, streel en lik ze. Aanbid ze!

5.Wordt een expert van haar lichaam
Naast haar clitores en g-spot zijn er nog veel meer erogene zones en geheime plekjes. De buitenste schaamlip zit bijvoorbeeld vol met gevoelige erotische zenuwpunten die erg stimulerend kunnen werken. Je kunt ze eerst eens met je hand ontdekken alvorens je aan het echte werk begint. De erogene zones zijn heel persoonlijk en zitten op wisselende plekken bij verschillende lesbische vrouwen. Maar dat maakt het alleen maar een uitdating!

Verken haar lichaam en wordt een expert op dit gebied, het zal absoluut de moeite waard zijn!

Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts

Liever niet via Facebook reageren?