Nieuws 

ANNA EN MONICA REAGEREN IN ‘RTL LATE NIGHT’ OP OPHEF ZOENSHOOT

Deze week was er ophef over de cover van LINDA.meiden, waarop Anna Nooshin en Monica Geuze zoenend te zien zijn. Bij ‘RTL Late Night’ reageren ze op alle commotie.

OPHEF OVER ZOENFOTO’S

Vloggers en ondernemers Monica Geuze en Anna Nooshin zaten gisteren bij Humberto Tan aan tafel. Ze zijn zelf behoorlijk verbaasd over de ophef die deze week ontstond over hun stomende foto’s in LINDA.meiden. Volgens critici was het beter geweest wanneer er een écht gay of biseksueel koppel op de cover had gestaan, in plaats van twee hetero vrouwen. LINDA-hoofdredacteur Jildou van der Bijl reageerde eerder deze week al op de kritiek: “Het is natuurlijk niet onze bedoeling geweest om iemand te kwetsen.”

ANNA: ‘WAAROM WE HET GEDAAN HEBBEN? WAAROM NIET?’

Monica en Anna zien zelf dan ook geen enkel kwaad in de foto’s. Anna: “Eigenlijk dachten we allebei: ‘Waarom niet?’ Als ik later oud ben, denk ik, dit hebben we toch maar mooi gedaan. We hadden helemaal niet verwacht dat het zó’n ophef zou worden. Dat er zoveel negativiteit zou zijn.” Monica: “Ik snap het ergens wel. Er moet natuurlijk altijd iets zijn om van te vinden. Alleen: ik sta er heel erg voor dat iedereen lekker moet doen waar hij of zij zin in heeft. En als iemand aan mij vraagt, heb jij zin om te zoenen met Anna, dan zeg ik ‘ja’. Dan doe ik dat.”

Bron: LindaNieuws

Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts

Liever niet via Facebook reageren?