Nieuws 

Dua Lipa in tranen na verwijdering fans door regenboogvlag!

Bij een concert van zangeres Dua Lipa dat woensdag in de Chinese stad Shanghai plaatsvond, zijn meerdere fans door beveiligingspersoneel uit het publiek verwijderd. Dat zou gebeurd zijn omdat zij op hun plek dansten of met regenboogvlaggen zouden zwaaien.

Uit beelden die op sociale media gedeeld zijn, blijkt dat het personeel de fans met kracht uit hun zitplekken sleurt. Ook buiten de concertzaal zouden mensen door de beveiligers aangevallen zijn, schrijft de BBC.

De zangeres is geschokt over de gebeurtenissen. Op Twitter zegt ze trots te zijn op haar fans. “Ik sta achter jullie en ik ben trots en dankbaar dat jullie je veilig genoeg voelden om je te uiten. Daar is een hoop moed voor nodig.”

De zangeres is enorm geschrokken door het voorval. “Ik wil alle fans die erbij betrokken waren veel liefde sturen. En ik kom graag terug wanneer de tijd rijp is en ik hoop dan een zaal vol regenbogen te zien. Ik hou van jullie Shanghai”, besluit ze.

Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts