Nieuws 

Ex-utopianen Charlotte en Laura willen kinderen!

Via Shownieuws – Met het lekkere weer van deze week zijn het toptijden voor BN’ers met een horecazaak. Zo ook voor oud-Utopia stelletje Charlotte en Laura! Zij werken in Loosdrecht in het strandpaviljoen van Charlotte’s vader. De twee zijn na vijf jaar nog altijd samen en gaan een spannende tijd tegemoet. Shownieuws spreekt het stelletje en zij vertellen dat er een aantal grote stappen voor de deur staan…

Charlotte ondergaat binnenkort namelijk een gastric bypass. ”Het is gewoon voor mezelf, dat ik me weer lekker voel en dat ik denk: dit ben ik en dat heb ik al een hele tijd niet meer.” Daarnaast wil Charlotte ook in haar bruidsjurk passen, want er staat een bruiloft in de planning! En daar houdt het nog niet mee op…

Laura en Charlotte willen namelijk een kindje! Ze hebben zelfs al een donor gevonden. In de video hierboven zie je ons volledige interview met de Utopiaanse tortelduifjes.

Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts