Series 

Hoe zien sommige vrouwen in real life eruit van “Orange is the new black” ?

1. Uzo Aduba/Suzanne Warren

orangeuzoje houdt van haar of je haat haar. Maar ik denk dat na afgelopen seizoenen wij allemaal een zachte plek in ons hart hebben ontwikkeld voor de good ol ‘Crazy Eyes, alias Suzanne Warren, alias de getalenteerde (en mooi in het echte leven) Uzo Aduba. Laat me je vertellen, deze vrouw is een serieus geweldige actrice!

2. Julie Lake/Angie Rice

pjimage11Dit is een waanzinnig goeie make-up job, is het niet? Het is vooral de gruwelijke gele, Gooky tanden die de anders normale ogende actrice Julie Lake de vervelende blik die ze staat bekend om op de show te geven. Ze speelt de relatief geringe aard van Angie Rice, beste vriend / partner-in-crime om de iets grotere karakter (ook op deze lijst), Leanne Taylor.

3. Emma Myles/Leanne Taylor

orangeemmaVervolgens hebben we Emma Myles, die de beste vriendin van Angie Rice’s in Litchfield is. Leanne is vrij grungy ook, maar niet tot het niveau dat Angie is. We weten een beetje meer over haar sinds ze een flashback episode heeft gehad.

4. Laura Gomez/Blanca Flores

orangelauraIk hou gewoon van Blanca’s look in Orange is de New Black.In seizoen 4 heeft ze een full-on uni-brow, kroeshaar dat eruit ziet alsof ze wordt geëlektrocuteerd, een dierlijke uitdrukking, zwarte kringen onder haar ogen, en zelf wrijft ze tonijn op zichzelf als doel om te stinken, en plast ze op zichzelf.

5. Lori Petty/Lolly Whitehill

pjimage6
Wij ontmoette de maffe Lolly Whitehill op een vliegtuig naar Chicago in seizoen 2, toen ze zat naast Piper. Later blijkt dat ze gewoon volledig psychotisch is in seizoen 4, maar een prachtige vrouw in real life.

Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts

Liever niet via Facebook reageren?