*TRENDING* Netflix Nieuws 

Lesbische Netflix series!

PROUDLesbians, hier een lijst met allemaal lesbische series die je kunt vinden op Netflix. Ik weet dat sommige vaak naar leuke series zoeken, en vandaar dat ik een lijstje heb gemaakt. Je kunt ook makkelijk sorteren op bijvoorbeeld score, of jaartal. Leuk voor een mooie Netflix & Chill lesbian movie night!

Deze lijst zal ik vaker aanvullen met meer series, dus mocht je je ooit vervelen, en weet je niet welke serie je moet kijken, dan kun je altijd gewoon even een kijkje nemen in deze lijst.

Ken jij nog leuke lesbische series die ook op Netflix staan, maar er hier nog niet tussen staat? Meld je serie(s) dan aan via het formulier hieronder.

Laatst bijgewerkt op:  2 Juli, 2019

PosterTitelOp Netflix sinds..Trailer
Call the Midwife

Deze dramaserie speelt zich af in het arme East London in de jaren 1950 en gaat over een kersverse verloskundige en haar collega's in een klooster annex verpleeghuis.
2016Trailer
Gypsy

in de gelijknamige titelsong bezingt Fleetwood Mac-zangeres Stevie Nicks de teloorgang van de vrijgevochten vrouw – vertelt het verhaal van Jean Holloway (Naomi Watts), een sexy veertiger met een ogenschijnlijk perfect leven. Ze werkt als therapeut in Manhattan, woont met man en 9-jarige dochter in een voorstad in Connecticut en heeft genoeg geld om zich te hullen in smaakvolle jurkjes.
2017Trailer
You me her

You Me Her begint met een impulsieve ‘date’ tussen Jack, een echtgenoot die woont in een buitenwijk, en escortmeisje Izzy. Maar dan mondt deze date uit in een seksuele driehoeksverhouding tussen Jack, Izzy en Jack’s vrouw Emma die haar eigen geheimen erop na blijkt te houden. Tijdens deze tien dagen ontwikkelt zich deze romance tot iets serieus. Al wordt het ingewikkeld. Heel ingewikkeld.
2017Trailer
Orange is the new black

Piper Chapman (Taylor Schilling) wordt veroordeeld tot 15 maanden gevangenis voor het transporteren van drugsgeld voor Alex Vause (Laura Prepon), een internationale drugssmokkelaar en voormalig geliefde. Chapman verruilt haar comfortabele leven in New York voor een oranje overall. In de vrouwengevangenis komt ze in aanraking met strijd en kameraadschap binnen een opmerkelijke groep gevangenen.
2013Trailer
Sense8

De serie draait rond acht mensen van over heel de wereld die plots mentaal met elkaar gelinkt worden waardoor ze zintuiglijke waarnemingen, vaardigheden en gevoelens kunnen delen met elkaar, en elkaar kunnen bezoeken. Deze acht "sensates" vormen samen een cluster. Naast de verhaallijn over de sensates en BPO heeft de reeks ook veel aandacht voor maatschappelijke problemen zoals LGBT+-rechten en seksisme, alsook voor het vormen van een eigen identiteit, religieuze beleving, seksuele geaardheid, ...
2015Trailer
The Returned

De serie ontpopt zich tot een mix van Twin Peaks en The Ghost Whisperer, en dat levert behoorlijk wat mysterie op. The Returned staat in het teken van de geheimzinnige terugkeer van overleden inwoners naar een klein bergstadje.
Sandrine Holt (The L Word) speelt Julie Han, “een hardwerkende medelevend arts met geen sociaal leven.” Dat is tot haar ex terug komt Agnes Bruckner (Breaking the Girls) die speelt Nikki.
2015Trailer
Orphan Black

De serie draait om Sarah Manning (Tatiana Maslany), een zogenaamde con artist, die getuige is van de zelfmoord van haar dubbelganger Beth Childs. Manning neemt vervolgens Childs' identiteit over en duikt zo dieper het leven in van haar kloon. Uiteindelijk blijkt dat ze meerdere 'zussen' heeft, verspreid over Noord-Amerika en Europa en dat er een plan is om hen te vermoorden. De serie snijdt de thema's 'moraal' en 'ethiek' van menselijk klonen aan en het effect op persoonlijke identiteit
2013Trailer
Jane the virgin

Jane Villanueva heeft gezworen kuis te blijven tot haar huwelijk, maar als ze ontdekt dat ze zwanger is door een medische fout, moet ze haar toekomstplannen heroverwegen.
2016Trailer
How to Get Away with Murder

Davis speelt Annalise Keating en zij werkt aan de Universiteit van Middleton, een prestigieuze universiteit in strafrecht. Keating selecteert een aantal topstudenten die mee mogen lopen op haar advocatenkantoor. Onbedoeld raken deze studenten betrokken bij een moordcomplot.
2016Trailer
Jessica Jones

Na het tragisch einde van haar carrière als superheldin probeert Jessica Jones haar leven weer op te bouwen. Ze is in New York City werkzaam als privédetective en raakt zo betrokken bij enkele opmerkelijke zaken.
2015Trailer
Supergirl

Supergirl verteld het verhaal van Kara Zor El (of Kara Danvers of Supergirl) – gespeeld door Melissa Benoist. Kara is een Kryptonische vluchteling welke haar superkrachten begint op te merken.
2016Trailer
Pretty Little Liars

Aria, Emily, Hanna en Spencer zijn samen met hun Queen Bee Alison onafscheidelijk. Als Alison op een avond plotseling verdwijnt, valt de groep uit elkaar. Een jaar later ontvangen Aria, Hanna, Spencer en Emily vreemde berichten van iemand die zichzelf 'A' noemt.
2010Trailer
The 100

De serie speelt zich 97 jaar na een nucleaire oorlog af. De enige overlevenden zijn de circa 4000[2] inwoners van ruimtestations die rondcirkelen boven de Aarde. De ruimtestations hebben zich gebundeld tot een geheel: "De Ark".
2014Trailer
WYNONNA EARP

Na jaren in een jeugdgevangenis door te hebben gebracht keert Wynonna Earp terug naar een dorp waar ze absoluut niet meer gewild is. Wanneer ze de enige blijkt te zijn die verzet kan bieden tegen paranormale krachten die het dorp teisteren moet ze kiezen aan welke kant van de wet ze zich wil begeven.
2016Trailer
Vis a vis: Locked up

De wereld waarin ze terecht komt in Vis a Vis is één die ze absoluut niet kent. Al in haar eerste nacht komt ze erachter hoe het eraan toegaat in de bajes als haar celgenoot wordt opgehaald door een mede-gevangene om een sigaret te roken. Als zij de volgende ochtend nog niet terug is, duurt het niet lang voordat Macarena te horen krijgt dat haar celgenoot op gruwelijke wijze is vermoord.
2019Trailer
PosterTitelOp Netflix sinds..Trailer
Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts

Leave a Comment