Films Nieuws 

Lesbische kortfilm ‘Sam’

Astrid Goossens heeft haar kortfilm ‘Sam’ voorgesteld. Daarin stelt Sam op haar grootmoeders verjaardagsfeest haar vriendin Eline voor aan de familie. Ze wordt er geconfronteerd met goedbedoelde vooroordelen waardoor ze gaat nadenken over identiteit.

Persoonlijke ervaringen

Charlotte van Ouytsel en Céline Timmerman spelen de hoofdrollen in ‘Sam’ (foto). Astrid Goossens regisseerde de kortfilm en schreef het scenario.

“Sam is mijn eerste kortfilm. Het is geen coming-outverhaal”, verduidelijkt regisseuse Astrid Goossens. “Het gaat eerder om de uiting van liefde, en hoezeer mensen uit je omgeving uit jouw keuzes hun conclusies trekken. Ik baseerde mijn scenario op mijn persoonlijke ervaringen. Toen ik 19 jaar was, datete ik met jongens. Toen werd ik echter op slag verliefd op een vriendin van mij. Ik dacht er niet veel bij na en nam haar mee naar de familie. Die verliefdheid had geen invloed op hoe ik mijn eigen seksualiteit zag. Andere mensen begonnen echter hun conclusies te trekken over mijn seksuele identiteit.”

Meer info over Sam vind je online.

Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts

Liever niet via Facebook reageren?