Nieuws 

Monica Geuze & Anna Nooshin zoenend op de cover van LINDA.meiden

LindaNieuws – Vrouwen horen alleen met mannen te daten? Nou, dacht het niet. In de nieuwe LINDA.meiden laten Monica Geuze (22) en Anna Nooshin (30) zien dat we ‘geen fuck om hokjes moeten geven’.

MONICA GEUZE & ANNA NOOSHIN

Monica (22) flirt niet met vrouwen, maar vindt Anna (30) ‘buitenaards knap’. ‘Je bent heel nonchalant, dat mysterieuze vind ik heel sexy.’ Anna ergert zich als ze reacties onder Monica’s vlogs ziet. ‘Dan wil ik voor jou opkomen. Bij mij zie je alleen hoogtepunten, maar jij laat het gewoon zien als je boos bent.’

SLAPPE BILLEN EN KLEINE BORSTEN

In een openhartig interview vertellen Rens Kroes (30) en Lucas Hamming (23) over hun onzekerheden en carrière. Rens is onzeker over haar billen. ‘Ik werk er al jaren aan, maar ik vind dat ze slap blijven.’ Lucas is dol op kleine borsten. ‘Nou, Rens, ik heb tegen jouw borsten aangestaan en eigenlijk vind ik kleiner dan die van jou nóg mooier.’

INTERVIEW + FOTO’S

Voor de cover van LINDA.meiden zijn ze in niets meer dan lingerie gehuld. En dat levert prachtige foto’s op. Ben je benieuwd naar de officiële foto’s en het hele interview? Ren dan snel naar de winkel of lees het hele verhaal (inclusief foto’s) op Blendle.

Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts

Liever niet via Facebook reageren?