Films Nieuws 

Nieuwe lesbische film: Below Her Mouth (2016)

Ik hoor veel aangename verhalen over deze nieuwe film “Below Her Mouth”. Deze film is op 10 september in première gegaan tijdens het Toronto International Film Festival. Ik zou zeggen bekijk de trailer zelf, geen idee of deze in NL uitkomt, maar HEY internet is je grootste vriend!

Het verhaal

Jasmine woont samen met haar verloofde, Rile. Op een avond gaat ze de stad in met haar beste vriendin en ontmoet ze Dallas. Dallas is net weer vrijgezel. Jasmine is van haar stuk gebracht als de zelfverzekerde Dallas haar probeert te versieren. Het duurt niet lang voordat Jasmine bezwijkt. Het is het begin van een hete affaire. Alles voelt als een droom, maar al snel komt de realiteit om de hoek kijken. En Jasmine weet niet goed wat ze moet doen.

Below Her Mouth is een eerlijke, krachtige film. Er wordt goed in weergegeven wat er gebeurt als twee vrouwen voor elkaar vallen. En ook dat dat moeilijke momenten met zich meebrengt. Deze openhartige film heeft het allemaal, het goede, slechte, aantrekkelijke en lelijke aan liefde.

Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts

Liever niet via Facebook reageren?