Nieuwe serie op Netflix met een lesbisch tintje “The Returned”

The-returned In 2015 voegde The Returned zich bij de Netflix Original-familie en de serie bleek een interessante aanwinst te zijn, dankzij een reactie op de website van een PROUD Lesbian weten wij nu van deze serie af, seizoen 1 is al te zien.

Het is de Amerikaanse remake van de bekroonde Franse serie Les Revenants, in beide versies zijn er lesbische relaties te zien, maar in de Amerikaanse versie zou er meer lesbisch te zien zijn. De serie ontpopt zich tot een mix van Twin Peaks en The Ghost Whisperer, en dat levert behoorlijk wat mysterie op.

The Returned staat in het teken van de geheimzinnige terugkeer van overleden inwoners naar een klein bergstadje. Dit heeft uiteraard consequenties voor de gemeenschap en er dreigen geheimen uit het verleden opgerakeld te worden…

Sandrine Holt (The L Word) speelt Julie Han, “een hardwerkende medelevend arts met geen sociaal leven.” Dat is tot haar ex terug komt Agnes Bruckner (Breaking the Girls) die speelt Nikki.

WORDT NU GRATIS VIP!
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Post Author: Sammy

Eigenares van PROUDLesbians!
29 jaar, samen wonend in Zaandam, in een relatie met Trajka de mede eigenares van deze site.

Liever niet via Facebook reageren?