Nieuws 

OPROEP: Janssen Pharmaceutica zoekt gesteriliseerde vrouwen in menopauze [Advertentie]

OPROEP: Janssen Pharmaceutica zoekt gesteriliseerde dames en vrouwen in menopauze voor wetenschappelijk onderzoek. Schrijf je in voor geneesmiddelenonderzoek CPU458 RSV. Als je deelneemt, ontvang je een vergoeding tot € 2120.

Wij zijn de Clinical Pharmacology Unit (CPU) van Janssen Pharmaceutica (Johnson&Johnson) uit Antwerpen, België. Ons centrum is gespecialiseerd in het uitvoeren van klinische studies op gezonde vrijwilligers en patiënten. CPU zoekt voor elk onderzoek proefpersonen die aan een bepaald profiel voldoen. Binnenkort verwachten we een studie voor onze vrouwelijke populatie en jij kan je als potentiële kandidaat opgeven.

Janssen Pharmaceutica is op zoek naar vrouwelijke vrijwilligers om deel te nemen aan een studie met studiemedicatie ter behandeling van infecties veroorzaakt door het respiratoir syncytieel virus (RSV). Het onderzoek omvat één verblijf van 3 nachten, drie verblijven van 2 nachten en een follow-up. Als je deelneemt, ontvang je een vergoeding tot €2120 en een terugbetaling van de transportkosten.

Voornaamste voorwaarden:

  • Je bent een vrouw tussen 18 en 50 jaar (inclusief)
  • Je hebt een BMI tussen 18 en 30 kg/m² en weegt minimaal 50 kg
  • Je rookt niet (inclusief e-cigaretten)
  • Je neemt geen medicatie
  • Je bent in goede gezondheid en hebt geen geschiedenis van klinisch relevante ziekten
  • Je bent gesteriliseerd of in de menopauze

De volledige studie-informatie, voorwaarden, vergoedingsinfo en kalenders zijn terug te vinden op onze website https://www.cpu.be/briefCPU458C4. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord en schrijf jezelf in via https://www.cpu.be/briefCPU458C4 om aan te tonen dat je geïnteresseerd bent om mogelijk deel te nemen aan deze studie.

Indien je vragen hebt over deze studie staan we je graag telefonisch te woord op het gratis nummer 0800 97 886 (buiten België: 0032 3 640 32 30)

Wil jij hier ook adverteren? Mail voor info!

Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts