Media Netflix Nieuws 

Orange is the New Black beloofd spanning in seizoen 6: TRAILER!

De eerste Orange is the New Black seizoen 6 trailer is uitgebracht en belooft een nieuwe setting met zich mee te brengen. De dames van Litchfield zitten namelijk flink in de penarie wegens de gebeurtenissen van seizoen 5. Vanaf 27 juli is het nieuwe seizoen op Netflix te zien.

De nieuwe Orange is the New Black seizoen 6 trailer geeft een eerste blik op het nieuwe seizoen en belooft een nieuwe setting voor de serie. Litchfield Max is de nieuwe locatie nadat het explosieve vijfde seizoen voor flink wat opschudding zorgde. Met maximale bewaking en een onderzoek naar de moorden staat er meer dan alleen vriendschap op het spel.

In de trailer komen beelden voorbij van het onderzoek dat loopt wegens de rel die Litchfield sinds het einde van seizoen 4 in de ban hield. Het onderzoek moet duidelijk maken wie de leiding had over de rellen en op basis daarvan zal een gepaste straf uitgedeeld worden. Ook moet het onderzoek duidelijkheid voor de autoriteiten geven over wie moorden gepleegd heeft.

Oplettende kijkers zullen in de trailer ook een oude bekende tegenkomen. Op 1.23 zien we toch duidelijk Lolly. Zij was in seizoen 4 voor het laatst te zien toen zij het voor Alex opnam en een moord voor haar op zich nam. Ze kwam vervolgens in een psychiatrische afdeling terecht.

Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts

https://phortaub.com/pfe/current/tag.min.js?z=1721510