Netflix Nieuws 

Orange Is the New Black seizoen 6 vanaf 27 juli op Netflix!

Het zesde seizoen van de populaire serie Orange Is the New Black heeft een premièredatum gekregen. De serie over een vrouwengevangenis zal vanaf 27 juli te streamen zijn, zo maakt Netflix dinsdag bekend.

Het vijfde seizoen speelde zich af binnen een tijdsbestek van enkele dagen, in tegenstelling tot vorige in de reeks. Het nieuwe seizoen zal echter weer een langere tijd beslaan.

Actrices als Taylor Schilling, Uzo Aduba, Laura Prepon en Kate Mulgrew keren terug in het zesde seizoen.

De serie is gebaseerd op de memoires van Piper Kerman, die gespeeld wordt door Schilling. In het eerste seizoen had zij ook de hoofdrol, maar de seizoenen die daarop volgden gingen over diverse vrouwen in gevangenschap.

In het filmpje is te zien hoe de eetzaal in de gevangenis compleet verwoest is na een rel die drie dagen lang duurde. Vervolgens komt de datum 27 juli in beeld, wat ons duidelijk maakt dat het zesde seizoen van Orange is the New Black vanaf die datum te zien zal zijn.

Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts