Nieuws 

Ruby Rose Twitter offline na kritiek Batwoman-rol

via Telegraaf – Ruby Rose is niet langer actief op Twitter. De 32-jarige actrice verdween van het sociale medium nadat ze bakken kritiek over zich heen kreeg omdat ze is gecast voor de rol van lesbische Batwoman.

Ruby kreeg op Twitter onder andere meer te horen dat ze geen goede actrice is en dat ze helemaal niet joods is zoals het personage in de stripboeken. Op donderdag reageerde Rose nog met de woorden: „Ik zou willen dat we elkaar ondersteunen in onze reizen. Wanneer vrouwen en minderheden de handen ineen slaan zijn we niet te stoppen. Wanneer we elkaar naar beneden halen is dat pijnlijker dan bij welke groep dan ook.”

Maar Ruby heeft blijkbaar helemaal geen zin meer om zichzelf uit te leggen. Haar account is sinds zondag niet meer actief.

Rose, bekend van Orange Is The New Black, speelt voor het Amerikaanse netwerk The CW een lesbische variant van Batwoman. In december moet Ruby in de Verenigde Staten voor het eerst te zien zijn als de superheldin. Daarmee is ze de eerste openlijk lesbische actrice die een hoofdrol in een superheldenserie te pakken heeft.

Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts