Nieuws 

Ruby Rose wordt lesbische Batwoman

Ruby Rose, bekend van rollen in Orange is the New Black en Pitch Perfect 3, gaat Batwoman spelen in de gelijknamige serie over de vrouwelijke superheld die The CW gaat maken. Voordat de serie in 2019 van start gaat, zal het personage eerst te zien zijn in een aflevering van een andere superheldenserie die de Amerikaanse zender The CW maakt, zo schrijft The Hollywood Reporter dinsdag.

Batwoman werd in de jaren vijftig als liefje van Batman geïntroduceerd om geruchten over diens homoseksualiteit te ontkrachten. In 2006 kwam ze opnieuw voor in de strips van DC, deze keer als de lesbische Kate Kane.

De Australische Rose is zelf ook lesbisch. De makers van de serie wilden graag een lesbische actrice casten om Batwoman te spelen. Rose noemt de rol “een kinderdroom die uitkomt”. “Deze serie had ik graag gezien toen ik nog jong was, me alleen en anders voelde, en me niet vertegenwoordigd voelde op televisie.”

Ruby’s Batwoman maakt haar debuut in een zogenoemde crossover met andere superhelden. Ook wordt gewerkt aan een eigen serie rond Batwoman, maar wanneer die wordt uitgezonden is nog niet bekend.

The CW maakte in mei al bekend op zoek te zijn naar een actrice die Batwoman kon vertolken. Het netwerk, dat al meerdere series over superhelden uit het DC universum maakt, liet bovendien weten een openlijk lesbische actrice te zoeken om de lesbische Batwoman gestalte te geven.

Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts