Netflix Series 

Serie met een lesbisch tintje “Sense8”

Sense8, is vanaf 5 juni 2015 al te zien via Netflix. De sci-fiserie volgt acht unieke personages met bovennatuurlijke gaven, die elk hun dagelijkse problemen en emoties ervaren. Waar wij het meest benieuwd naar zijn is de personage “Nomi”.

Nomi – Jamie Clayton
De actrice Jamie Clayton speelt de rol van Nomi, een transgender blogger in San Francisco, die haar blog wijdt aan de homoseksuele wereld. Geteisterd door haar familieverleden en ‘visioenen’, waardoor ze voor gek wordt verklaard, belandt ze in een ziekenhuis waar de artsen een operatie op haar uit willen voeren. Nomi is de eerste hoofdpersoon die werkelijk hulp nodig heeft en een groot deel als één van de Sense8 characters te zien is in de eerste afleveringen.

Jamie Clayton is het echte leven een transgender actrice die bekend is van de HBO serie Hung, waar ze in seizoen 3 te zien is. Naast haar optreden in deze serie is de actrice te zien als co-presentatrice van het VH1 programma TRANSform Me. In 2014 was de actrice te zien als Niamh in de korte film Scissr, dat over de lesbische wereld gaat in Brooklyn, New York.

Wie, o wie kijkt al naar deze serie?

Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts

Liever niet via Facebook reageren?