Nieuws Series 

Serie met een lesbisch tintje: “Transparent”

Ik hoorde al veel verhalen over deze serie, en de serie balanceert perfect op het randje van zwarte komedie en drama. Daardoor valt er genoeg te lachen en blijf je betrokken.

Transparent is een Amerikaanse comedy-drama televisieserie uit 2014. De serie werd gemaakt door Amazon Studios en debuteerde op 26 september 2014 in z’n geheel op Amazon Instant Video nadat de pilot op 6 februari was uitgezonden. Inmiddels zijn er al 3 seizoenen verstreken, je kunt ze hier bekijken.

Het verhaal

De serie gaat over een Joods familie in Los Angeles waarvan de vader een transgender is, en die besluit dat naar zijn kinderen (2 dochters, en 1 zoon) en in het openbaar te gaan uiten.

Alexandra, de jongste, is werkloos, begint steeds aan nieuwe studies en is chronisch puberaal. Alexandra flirt met een transgender alvorens haar lesbische kant te ontdekken én aan de zoveelste studie te beginnen.Na een rendez-vous met een vrouw verlaat ze haar gezin, om steeds verder in een identiteitscrisis weg te zakken.

Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts

One Thought to “Serie met een lesbisch tintje: “Transparent””

  1. Carla Henry

    I like the series

Liever niet via Facebook reageren?