Nieuws 

Tieners opgepakt om slaan lesbisch stel Londen

Via NOS.nl – Twee lesbische vrouwen zeggen in een Londense dubbeldekker in elkaar te zijn geslagen door een groep mannen. Een van de slachtoffers, de 28-jarige Melania Geymonat, deelt haar verhaal op Facebook.

In de post is een foto te zien van de bebloede gezichten van de twee vrouwen. De politie heeft 4 jongens tussen de 15 en 18 opgepakt. Zij worden ervan verdacht geweld te hebben gebruikt tegen de vrouwen en hen te hebben beroofd.

De twee vrouwen zaten in de nacht van 30 mei boven in de bus. Geymonat zegt in het BBC-radioprogramma World at One dat een groep mannen hen begon lastig te vallen, toen ze erachter kwamen dat zij en haar vriendin Chris een stel waren. Ze eisten dat de vrouwen elkaar zouden zoenen, lieten weten welke standjes ze wilden zien en noemden hen lesbiennes, vertelt Geymonat.

Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts