Series 

TOP 5 Lesbische (reality) series die je gezien moet hebben!

The L Word (2004 – 2009):

17862 The L Word volgt het leven van een groep lesbische vriendinnen in West Hollywood. De serie focust op hun liefdesleven en hun onderlinge vriendschap en lijkt in die zin op series als Friends en Sex and the City. Het is echter de eerste televisieserie met zo veel vaste lesbische personages wier seksleven bovendien nietsverhullend in beeld wordt gebracht. In januari 2009 is het zesde seizoen van start gegaan, wat echter tot op heden het laatste seizoen is geweest.

The Real L Word (2010 – 2012):

Knipsel The Real L Word is reality TV op z’n best! De serie volgt zes mooie, succesvolle lesbiennes uit LA en hun leven vol glitter en glamour in Hollywood.

Orange is the new black:

Orange-is-the-New-Black-season-4Piper Chapman is een jonge vrouw wiens leven ingrijpend verandert wanneer ze de gevangenis in moet voor een misdaad die ze 10 jaar eerder samen met haar toenmalige vriendin is begaan. Inmiddels heeft ze haar wilde biseksuele leven ver achter zich gelaten en is ze verloofd met Larry, een fatsoenlijke man die haar een stabiel leven biedt. Piper zal 15 maanden moeten uitzitten in een vrouwengevangenis, die wordt bevolkt door uiteenlopende types als Russische gevangenen, een activistische non en een omgebouwde brandweerman. Al snel leert

Wentworth (2013 – nog bezig):

Wentworth Prison, Season 2, Channel 5 ...S2 - inmates 4.jpg Wentworth is een Australische dramaserie, die draait om gevangenen en cipiers in een vrouwengevangenis. Het werd voor het eerst uitgezonden op SoHo op 1 mei 2013. De serie fungeert als een hedendaagse proefuitzending voor Gevangene, die op netwerk tien liep van 1979 tot 1986. Lara Radulovich en David Hannam ontwikkeld Wentworth van Reg Watson’s oorspronkelijke concept. De serie speelt zich af in de moderne dag en centra op Bea Smith (Danielle Cormack) vroeg dagen in de gevangenis.

Faking it (2014 – nog bezig):

faking-it-season-2-promo-amy-karma-liam Op de Hester High School in Austin (Texas), is het populair om anders te zijn. Na meerdere mislukte pogingen om populair te worden, worden Karma Ashcroft en haar vriendin Amy Raudenfeld uitgenodigd op een huisfeest dat wordt georganiseerd door Shane Harvey, een populaire homoseksuele jongen. Shane denkt dat Karma en Amy lesbisch zijn en out ze op zijn feest als het eerste lesbische koppel van de school.

Daarnaast nomineert hij ze als Homecoming Queens (een Amerikaanse traditie; op veel scholen worden tijdens het feest Homecoming een koning en koningin van het bal gekozen). Karma is blij met haar plotselinge populariteit, want hierdoor leert ze onder andere de knappe artiest Liam Booker kennen. Amy hoeft aan de andere kant niet zo nodig populair te zijn, maar om Karma ten gunste te zijn besluit ze om toch mee te spelen en te “doen alsof” ze een stel zijn. Haar gevoelens voor Karma blijven echter alleen maar groeien.

Weet jij nog leuke lesbische series? Deel het met ons, laat het ons weten via een reactie hieronder.

Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts

One Thought to “TOP 5 Lesbische (reality) series die je gezien moet hebben!”

  1. Lesbiansdutch

    You me her

Liever niet via Facebook reageren?