Series 

TOP 5 series met een lesbisch tintje! [PART 2]

Orphan Black (2013 – nog bezig):

De serie draait om Sarah Manning (Tatiana Maslany), een zogenaamde con artist, die getuige is van de zelfmoord van haar dubbelganger Beth Childs. Manning neemt vervolgens Childs’ identiteit over en duikt zo dieper het leven in van haar kloon. Uiteindelijk blijkt dat ze meerdere ‘zussen’ heeft, verspreid over Noord-Amerika en Europa en dat er een plan is om hen te vermoorden. De serie snijdt de thema’s ‘moraal’ en ‘ethiek’ van menselijk klonen aan en het effect op persoonlijke identiteit.

Lost Girl (2010 – 2015):

lost_girl___live_evil_by_forsakendusk-d5prmk6Het is de gestileerde en gedurfde Canadese sci-fi show, het gaat over een biseksuele succubus opgevoed door Dreuzels die misdrijven waarbij bovennatuurlijke wezens met haar beste vriendin Kenzie onderzoekt en navigeert een rotsachtige driehoeksverhouding met een Light Fae Wolf Shapeshifter, Dyson, en een hot arts, Lauren , in dienst van de Dark Fae.

The Fosters (2013 – nog bezig):

KnipselThe Fosters is een dramaserie over een bijzonder Amerikaans gezin: een interraciaal lesbisch stel die een biologische zoon en een geadopteerde tweeling grootbrengen. Ze nemen ook nog een extra kind in huis, Callie een meisje van 16 met een verleden. Callie zet het gezinsleven van the Fosters volledig op zijn kop.

Pretty Little Liars (2014 – nog bezig):

Pretty-Little-Liars-gaat-op-deze-datum-verder-op-Netflix_img700Pretty Little Liars schreef geschiedenis in 2010 voor het hebben van een lead lesbisch personage. Tegen het einde van het seizoen, zijn er minstens acht lesbisch of biseksueel vrouwelijke personages op Pretty Little Liars geweest. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Sara Shepard en volgt de levens van vier vriendinnen in het fictieve stadje Rosewood. Aria, Emily, Hanna en Spencer zijn samen met hun Queen Bee Alison onafscheidelijk. Als Alison op een avond plotseling verdwijnt, valt de groep uit elkaar.

Studville TV: A New Urban Lesbian web series

KnipselVier studs (mannelijke lesbiennes van kleur) op zoek naar liefde en balanceren vriendschap in Atlanta. de web-serie STUDVILLE TV, een serie over vier stud vrienden die wonen in Atlanta. Allen hebben een goede, professionele loopbaan, gehuwd, enkel en voor sommigen het verhogen van een gezin, maar de twist is dat het allemaal vanuit het oogpunt van een stoeterij.

STUDVILLETV is de eerste serie met zo een verhaal, want het brengt studs samen om hun verhaal te vertellen. Mensen te laten in om te zien wat en hoe studs werken met hun vrienden, familie en dating. Deze serie is te volgen online op YouTube: www.youtube.com/StudvilleTV

*BONUS: AFGELAST* Lip Service (2010 – 2012):

lip_service1Seks, leugens en echte liefde zijn de de ingrediënten van deze sexy, nieuwe TV-serie over ‘modern-day’ relaties van de BBC. Lip Service volgt de levens van een groep lesbische vriendinnen in Glasgow.Cat is een zelfverzekerde architecte, zenuwachtig door de terugkomst van haar voormalige liefde Frankie, een getalenteerde maar emotioneel nogal roekeloze fotografe. Cat’s terugkeer naar Glasgow, na twee jaar afwezigheid, is onaangekondigd en laat een spoor van ravage in haar kielzog.

Weet jij nog leuke lesbische series? Deel het met ons, laat het ons weten via een reactie hieronder.

 

Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts

2 Thoughts to “TOP 5 series met een lesbisch tintje! [PART 2]”

  1. L.L.

    The Returned.. Seizoen 1 staat op netflix 🙂

  2. Hey,
    Bedankt voor het melden, ik ga die gelijk op de website zetten! 🙂

Liever niet via Facebook reageren?