Nieuws 

Voor het eerst lesbisch koppel in Donald Duck

Er komt binnenkort voor het eerst een lhbt-stel in de Donald Duck. Op verzoek van de 10-jarige Fenna is een verliefd koppel op een terras aangepast.

Donald Duck-fan Fenna deed afgelopen week in de rubriek Dwars van het NOS Jeugdjournaal de oproep om lhbt-koppels op te nemen in het blad. “Er komen geen homo’s of lesbo’s voor in de Donald Duck. Ik heb ze allemaal gecheckt.”

Het ging haar nog niet eens om de hoofdpersonages, zoals Katrien of Goofy. “Nee, dat is niet nodig. Alleen de poppetjes op de achtergrond. Je ziet heel veel stelletjes, een paar van die bij personen kunnen homo zijn.”

Hoofdredacteur Lommen geeft in het gesprek met Fenna aan dat “de tekenaars dit inderdaad niet tussen de oren hebben”. Daarom zullen er voortaan in Duckstad ook lhbt-stelletjes op de achtergrond te zien zijn.

Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts