Nieuws 

Whitney Houston had relatie met beste vriendin!

Via ad.nl – Robyn Crawford, de vrouw met wie Whitney Houston geruime tijd samenwoonde voorafgaande aan haar huwelijk met Bobby Brown, bekent in haar boek A Song for You: My Life with Whitney Houston wel degelijk een seksuele relatie te hebben gehad met de zangeres. Dit meldt TMZ.

Whitney en Robyn kenden elkaar al sinds hun tienerjaren, nadat ze elkaar in 1980 ontmoetten op een zomerkamp. Volgens Robyn hadden de twee direct een bijzondere connectie. ,,Het begon met een kus en uiteindelijk sliepen we ook samen, als in seksueel. Dat was eigenlijk helemaal niet de bedoeling maar het gebeurde gewoon, er was een aantrekkingskracht.’’

Onverteld verhaal door Robyn

“Dit is mijn essentiële, eerlijke, en onvertelde verhaal”, aldus Robyn. Robyn en Whitney leerden elkaar kennen op een katholieke school toen ze zestien waren. Toen de twee gevoelens voor elkaar kregen, liep Whitney weg bij haar moeder, recht in de armen van Robyn. Ze werd Houstons trouwste bondgenoot en grote steun en toeverlaat. De twee bleven twintig jaar lang onafscheidelijk. Toch trouwde Whitney met zanger Bobby Brown, die toen al een bedenkelijke reputatie had. 

De relatie met Robyn bleef in het grootste geheim duren. Maar de romance werd te passioneel en te intens, waardoor Whitney het benauwd kreeg en ze Robyn afstootte. Ze werd op liefdesgebied verscheurd tussen haar geheime relatie en haar hysterische huwelijk met zanger Bobby Brown. Het was daarnaast professioneel ondenkbaar om uit de kast te komen. Het had de carrière van de ‘I Will Always Love You’-zangeres kunnen verwoesten. En ook Cissy, de moeder van Whitney, gooide roet in het eten. Whitney moest haar mond houden, anders zou Cissy er persoonlijk voor zorgen dat Robyn uit haar entourage werd gezet.

Whitney besloot alle banden met Robyn door te knippen en gooide zo ook haar laatste reddingsboei overboord. Moest Whitney anno 2019 pas bekend zijn geworden, dan was hun verhaal volgens haar minnares volledig anders gelopen. Robyn kreeg later een relatie met een andere vrouw. Samen adopteerden ze een tweeling.

Het boek ‘A Song for You: My Life with Whitney Houston’ verschijnt op 5 november.

Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts