Nieuws Series 

Wist jij al dat Celblok H de Nederlandse versie is van serie “WentWorth” ?

Wentworth is een Australische dramaserie, die draait om gevangenen en cipiers in een vrouwengevangenis. Op SBS 6 wordt de Nederlandse bewerking uitgezonden, getiteld Celblok H, en in Vlaanderen wordt de bewerking Gent-West gemaakt.

Het werd voor het eerst uitgezonden op SoHo op 1 mei 2013. Lara Radulovich en David Hannam, die Wentworth ontwikkelden, gebruikten Reg Watsons Prisoner als basis, een soap die op Network Ten liep van 1979 tot 1986. De serie is een hedendaagse variant die speelt rond gevangene Bea Smith (Danielle Cormack).

Wentworth werd aanvankelijk gefilmd in een voorstad van Clayton en later in Newport. Het werd over het algemeen positief ontvangen door critici, en de eerste aflevering werd de meest bekeken première van een dramaserie van televisiebedrijf Foxtel. De serie werd aangekocht door verschillende landen, waaronder Nieuw-Zeeland en het Verenigd Koninkrijk, waar het werd uitgezonden als Wentworth Prison.

Facebook Reacties
WORDT NU GRATIS VIP!
Ik ga akkoord met het invullen van mijn persoonlijke gegevens voor MailChimp ( meer informatie )
Beste PROUDLesbian, wordt VIP en mis geen enkele update meer, denk hierbij aan de laatste lesbische films of series, of misschien wel een leuke WIN actie!? Je doet dan automatisch mee! Kom er gezellig bij het is GRATIS! ❤️❤️
Wij haten SPAM. Je email adres zal veilig zijn bij ons!

Related posts

Liever niet via Facebook reageren?